Keskellä harmaata marraskuuta pieni happihyppely luonnon keskelle ja lasi mehevää, mukavasti lämmittävää ripassoa retkiviinilasista on täydellinen yhdistelmä! Pakkaa mukaan retkievääksi juustoja, leikkeleitä ja muuta pientä naposteltavaa. Lasillinen nuotion äärellä mukavassa seurassa toimii säällä kuin säällä.
Miksi ripassot miellyttävät?
Ripassot ovat suomalaisten suosikkeja! Ne ovat tumman marjaisia, makean mausteisia ja muhevan meheviä, täyteläisen samettisia viinejä. Ripassot ovat erittäin monikäyttöisiä ruokaviinejä ja miellyttäviä nautittavaksi myös sellaisenaan.
Ripassot tehdään kierrätetyistä amarone-rypäleistä. Ripasson valmistuksessa perinteinen punaviini käytetään uudelleen jo amaronen valmistuksessa käytettyjen, puristettujen rypäleiden kanssa. Tämä menetelämä tuo ripassolle makean mausteisia ja hennon rusinaisia aromeja.