Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
750ml
13.5% alkoholi
Pullo
Viinipörssin tarkastama

Enzo Bartoli Barolo 2019

Italia
Enzo Bartoli Barolo 2019
Hyvä Ostos
Arvostelut
Punaviinit
Luomu

4g

Sokeri
28,77
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Helposti lähestyttävä Barolo hyvällä hinta-laatusuhteella!

Etsitkö helposti lähestyttävää Baroloa? Voilà, nyt se löytyi, ole hyvä! Enzo Bartoli täydentää Piemonten viinisuoransa tällä tyylikkäällä huippuviinillä, jossa Nebbiolo-rypäle pääsee hienosti loistoonsa jo suhteellisen nuorena.

Viinissä tuoksuu hento tammi ja mausteisuus sekä paljon punaista marjaa. Maku on täyteläinen ja notkea, ja tammisessa sekä hieman nahkaisessa maussa on kirsikkaa ja mansikkaa. Viini on melko tanniininen napakalla hapokkuudella, jättäen pitkän, mausteisen ja miellyttävän jälkimaun. Hieno kokonaisuus!

Barolo on yksi Italian ehdottomista klassikoista, ja myös Enzo Bartolin Barolo on hieno viini ihan sellaisenaan nautiskeluun! Se toimii myös hienosti pihvin kylkeen sekä kovien suolaisten juustojen kanssa.

Enzo Bartoli Barolo on täydellinen valinta, kun haluat tutustua Barolon ihmeelliseen maailmaan ilman, että joudut rasittamaan lompakkoa liikaa.

Vinkki
Viinipörssin arvio

Enzo Bartoli – taattua Barolo-laatua!

Barolot ovat punaviinien aatelia ja Enzo Bartoli Barolo 2019 on hyvä oman kategoriansa edustaja. Älä anna läpikuultavan värin hämätä, sillä punaviini on niin aromi- kuin makumaailmaltaan voimakas ja runsas. Voit löytää siitä tummaa kirsikkaa, lakritsia ja mausteisuutta. Baroloiden tapaan viini on voimakkaan tanniininen, täyteläinen ja voimakas herkku. Jos omaat dekantterin, suosittelen dekantoimaan viinin, muutoin kannattaa antaa sen hengitellä hetki lasissa ennen maistelua.

Rakastan yhdistää barolon ikääntyneiden, voimakkaiden juustojen kaveriksi ja näin herkuttelin tämänkin punkun kohdalta. Viininvalmistaja itse suosittelee yhdistämään viinin valkoisten tryffelien makupariksi – tuskin sekään huono valinta.

Anna tämän viinin ikääntyä hetki viinikaapissa ennen avaamista! Se on parhaimmillaan vasta aikaisintaan muutaman vuoden kuluttua.

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Edullisin :-
Kallein:-

Huomaa, että vertailu on arvio ja perustuu edellisen kalenterivuoden valikoimaan.

Tuotteelle ei ole vielä määritetty hintaluokitusta.

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

950292

Valmistaja/Valmistuttaja

Enzo Bartoli

Tavarantoimittaja

Fine Brands

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus

Käyttö

Nauta
Juustot

Rypälelajike

Nebbiolo

Alkoholi

13.5%

Sokeri

4g/l

Eniten klikattuja

Vinkki
Plan B Shiraz 2019
Punaviinit
Pullo
750ml

Plan B Shiraz 2019

Australia
Western Australia
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus
Grilliruoka
Lammas
Porsas
15,38

Lisää punaviinejä