Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
750ml
14.0% alkoholi
Pullo
Viinipörssin tarkastama

Nube de Leza Garcia Crianza 2020

Espanja
Nube de Leza Garcia Crianza 2020
Hyvä Ostos
Arvostelut
Punaviinit

2g

Sokeri
19,28
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Tässä esimerkillinen ja maukas kolmen lajikkeen sekoitus: Garnacha, Tempranillo ja Mazuelo rypälelajikkeet ovat yhdessä luoneet maukkaan ja mausteisen kokonaisuuden!

Hapokas ja keskitäyteläinen viini, jossa on havaittavissa kirsikkaa, mansikkaa ja lopuksi pippurisuutta. Pehmeä ja tyylikäs tammen vivahde mukana maussa. Viini on parhaimmillaan riistan ja tuhtien juustojen kanssa.

Tempranillo on alueen päärypäle, joka tuo mukanaan nuoreen viiniin tuoreen ja ikääntyessään samettisen pehmeän olemuksen. Garnacha on näistä elinvoimaisin kasvi ja tuo mukaan täyteläisyyttä, korkeampaa alkoholipitoisuutta, sekä tasapainoa. Mazuelo puolestaan vaatii kypsyäkseen enemmän lämpöä kasvukaudella ja tuo mukanaan tanniinisuutta sekä kovuutta.

Perheyritys Bodegas Leza Garcia on aloittanut viinin valmistuksen yli sata vuotta sitten Najerilla laaksossa Rioja Altan alueella. Viljelysalueen etuna on Välimerellisen ja mannermaisen ilmaston olosuhteiden ominaispiirteet. Viileät yöt ja lämpimät päivät takaavat viinin raikkauden ja laadun.

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Klassinen crianza Riojasta – loistava valinta kesän grillailuhetkiin!

Tuoksussa tummia marjoja, mustaherukkaa, karhunvatukkaa, tummaa kirsikkaa, sekä musteisuutta ja mehevää paahteisuutta. Maku on keskitäyteläinen ja seurailee tuoksun aromeita. Kypsät ja hieman hilloiset tanniinit ja mukavan pitkä jälkimaku.

Loistava grilliviini lihaisammille grilliruoille, niin ruoanlaittoviiniksi kuin valmiin ruoan seuralaiseksi! Kokeile myös riistan ja kovien, suolaisten juustojen parina.

Bodegas Leza García on valmistanut viinejä pitkään, jo 1900-luvun alusta saakka. Yritys noudattaa sukupolvelta toiselle siirtyneitä pitkiä perinteitä ja se tunnetaankin monessa maassa niin hinta-laatusuhteeltaan erinomaisista klassista riojalaisista, kuin moderneista espanjalaisista viineistä.

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Edullisin :-
Kallein:-

Huomaa, että vertailu on arvio ja perustuu edellisen kalenterivuoden valikoimaan.

Tuotteelle ei ole vielä määritetty hintaluokitusta.

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

914526

Valmistaja/Valmistuttaja

Leza Garcia

Tavarantoimittaja

RF Wines Oy

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus

Käyttö

Nauta
Linturuoat
Juustot

Rypälelajike

Garnacha, Tempranillo, Mazuelo

Alkoholi

14.0%

Sokeri

2g/l

Eniten klikattuja

Vinkki
Plan B Shiraz 2019
Punaviinit
Pullo
750ml

Plan B Shiraz 2019

Australia
Western Australia
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus
Grilliruoka
Lammas
Porsas
15,38

Lisää punaviinejä