Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
750ml
12.5% alkoholi
Pullo
Viinipörssin tarkastama

Waimea Sauvignon Blanc 2022

Uusi Seelanti
Waimea Sauvignon Blanc 2022
Hyvä Ostos
Arvostelut
Valkoviinit
Luomu

3g

Sokeri
14,98
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Uuden-Seelannin herkku hyvällä hinta-laatusuhteella

Waimea Sauvignon Blanc hurmaa intensiivisellä herukanlehden tuoksullaan ja raikkaalla hedelmäisyydellään. Tämä kuiva ja aromaattinen viini kruunataan pitkällä ja miellyttävällä jälkimaulla. Palkittu vuosi toisensa jälkeen, tämä Uuden-Seelannin helmi tarjoaa makumatkan, jota et halua jättää väliin!

Uusi-Seelanti on tunnettu herkullisista Sauvignon Blanc -valkoviineistään ja Waimea Sauvignon Blanc on erinomainen esimerkki alueen viineistä. Viini on kotoisin Nelsonista ja Waimea Estates on yksi alueen suurimmista viinintuottajista. Viinitila on perustettu 1993 ja nykyään Waimealla on 140 hehtaaria viiniköynnöksiä Uuden-Seelannin tasangoilla.

Viinin tuoksusta erottaa todella selkeästi Sauvignon Blancille tyypillisen herukanlehden aromin. Lisäksi runsaan hedelmäisestä tuoksusta voi tunnistaa limeä, passionhedelmää ja vihreää omenaa. Herukanlehti on erittäin tunnistettava myös mausta, mutta sen lisäksi runsaasta makumaailmasta voi löytää myös limeä ja karviaista. Viini on kuiva, raikas, intensiivinen ja aromaattinen. Hapokkuus hivelee makunystyröitä ja jättää jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkimaun. Viini on todella herkullinen ja se on monena vuonna yltänyt kärkisijoille Vuoden viinit -kilpailussa.

Uuden-Seelannin Sauvignon Blancit ovat erittäin monipuolisia ruokaviinejä. Matkustin juuri pohjoissaarella ja söin matkalla ihanaa sashimisalaattia lohella. Valmistin siitä toisinnan kotikeittiössä ja viini toimi hienosti sen makuparina. Lähde upealle makumatkalle tämän herkun kanssa, et varmasti pety!

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Edullisin :-
Kallein:-

Huomaa, että vertailu on arvio ja perustuu edellisen kalenterivuoden valikoimaan.

Tuotteelle ei ole vielä määritetty hintaluokitusta.

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

559917

Valmistaja/Valmistuttaja

Waimea

Tavarantoimittaja

Astra Wines

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Makeus

Käyttö

Aperitiivi
Äyriäiset
Kala
Kala

Rypälelajike

Sauvignon Blanc

Alkoholi

12.5%

Sokeri

3g/l

Eniten klikattuja

Löytö
Zaccagnini Montepulciano d'Abruzzo 2021
Punaviinit
Pullo
750ml

Zaccagnini Montepulciano d'Abruzzo 2021

Italia
Abruzzo
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus
Lammas
Porsas
15,48

Lisää valkoviinejä