Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
750ml
12.0% alkoholi
Viinipörssin tarkastama

The Holy Snail 2023 muovipullo

Ranska
The Holy Snail 2023 muovipullo
Hyvä Ostos
Arvostelut
Valkoviinit

3g

Sokeri
13,30
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Moderni ja harmoninen Sauvignon Blanc kesäillanviettoon.

The Holy Snail, eli pyhä etana, on Sauvignon Blanc -rypäleestä tehty valkoviini Ranskan Loiren laaksosta. Viini on luokiteltu Val de Loire IGP:ksi, eli ns. pöytäviiniluokkaan, jonka Sauvignon Blanc -viinit ovat parhaimmillaan nuorina, jolloin ne ovat aromaattisia ja pirteitä. Se on tunnetun perhetilan Domaine Joël Delaunayn viinintekijän Thierry Delaunayn käsialaa ja edustaa hänen helposti lähestyttävää, modernia tyyliään.

Viini on läpikuultavan sitruunan värinen. Tuoksu on raikas, ja siitä löytyy klassista herukanlehteä, omenaa ja sitruunaa sekä yllätykseksi hieman persikkaa. Maku seuraa tuoksua, johon lisäksi liittyy hivenen tyypillistä ruohoa. Viini on kevyt, täysin kuiva, erittäin raikas ja siinä on napakka hapokkuus, joka nostaa veden kielelle. Helposti juotava kokonaisuus, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde.

Nimestään huolimatta viini ei ole ollenkaan etanamainen; tämä etenee nopeasti ja on hyvin pirteä. Toki, Holy Snail sopii erinomaisesti valkosipuli-persiljaetanoiden pariksi! Se toimii myös parsan kanssa hienosti, tai kokeile vaikka grillatun vuohenjuustosalaatin kylkeen.

Viini on pakattu ekologisesti ja trendikkäästi muovipulloon, ja sen mukaan ottaminen on helppoa. Hyvä viini hyvään hintaan, kannattaa tutustua!

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Hedelmäinen ns. vanhan maailman Sauvignon Blanc-lajikkeesta tuotettu raikas viini – todella hyvä hinta-laatusuhde ja vahva suositus!

Ensi vaikutelma tuoksun kautta on kuivanoloinen, sitrus ja herukanlehti dominoi tuoksumaailmaa. Herukanlehti tulee esiin heti lasiin kaadettaessa. Mutta odotappas kun olet kulauttanut tämän herkun alas, niin tuleekin erityisen tasainoinen ja maukas hedelmäinen maku. Helposti aistittavissa persikkaa, greippiä, eksoottisia hedelmiä. Itse sain makumaailmaan upean trooppisen ja myös kypsän mangon olemuksen. Joku voisi jopa luulla että viinissä on makeutta, vaan ei.

Saattaa olla mielikuva että Loiren laakson viinit olisivat melko hapokkaita, mutta tämä viini on pehmeä ja hapokkuutta ei edes huomaa.

Tasapainoinen herkullinen valkoviini, jossa alkoholia maltilliset 12 % . Kiehtovan hedelmäinen, tasapainoinen ja pitkä täyteläinen maku.

Holy Snail Sauvignon Blanc on tuotettu eri palstojen ja eri viljelijöiden tarkoin valituista rypäleistä. Viini on käynyt terästankeissa ja käymisen jälkeen kypsytetty lyhyen ajan sakan kanssa, jotta viiniin saatiin vielä lisää monivivahteista makua.

Domaine Joël Delaunay on ollut Thierry Delaunay ja hänen vaimonsa Marien hallussa vuodesta 2003.

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Edullisin :-
Kallein:-

Huomaa, että vertailu on arvio ja perustuu edellisen kalenterivuoden valikoimaan.

Tuotteelle ei ole vielä määritetty hintaluokitusta.

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

541227

Valmistaja/Valmistuttaja

Joel Delaunay

Tavarantoimittaja

Urban Wines

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Makeus

Käyttö

Kala
Kasvikset
Juustot

Rypälelajike

Sauvignon Blanc

Alkoholi

12.0%

Sokeri

3g/l

Eniten klikattuja

Vinkki
Plan B Shiraz 2019
Punaviinit
Pullo
750ml

Plan B Shiraz 2019

Australia
Western Australia
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus
Grilliruoka
Lammas
Porsas
15,38

Lisää valkoviinejä