Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
750ml
14.5% alkoholi
Pullo
Viinipörssin tarkastama

Substance Cs Cabernet Sauvignon 2021

Yhdysvallat
Substance Cs Cabernet Sauvignon 2021
Löytö
Arvostelut
Punaviinit
Luomu
22,99
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Löytö
Viinipörssin arvio

Cabernet Sauvignon on yksi maailman suosituimmista punaviinirypäleistä, eikä ihme - siitä valmistetaan huippuviinejä ympäri maailman. Kyseinen Substance Cs Cabernet Sauvignon 2019 on kotoisin Yhdysvalloista Washingtonista ja hurmaa varmasti. Viini on väriltään tumman, rubiinin värinen ja tuoksu hurmaa syvällä mausteisuudellaan. Tuoksusta löytyy paljon tummia marjoja, kirsikkaa, karhunvatukkaa sekä luumuja. Hedelmäisyyttä täydentää runsas mausteisuus, tuoksussa on myös vivahde kuivattuja yrttejä ja kaakaota. Maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on tanniinien tuomaa ryhdikkyyttä, mutta tanniinisuus ei ole liian voimakasta (vaikka viini sopii hyvin yhteen ruoan kanssa, se ei ole liian voimakas yksikseen nautiskeltavaksi). Tammikypsytys tuo makumaailmaan nahkaisen vivahteen, loppumausta voit löytää myös pientä pippurisuutta.

Huippuviini, joka taipuu moneen eri tilanteeseen. Nautiskele sellaisenaan syyssateita fiilistellessä tai yhdistä pikkusuolaisten kaveriksi. Klassinen ruokaparitus Cabernet Sauvignonille on punainen liha, esimerkiksi naudanlihapihvi lisukkeineen, mutta pienen jäännössokerin myötä viini maistuu hyvin myös mausteisemman grilliruoan kaverina. Toisaalta tämä tyylikäs punkku toimii hyvin myös lahjana; osta appiukolle lahjapulloksi ja kerää pisteet kotiin!

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Veikkaan että useimpien meistä tulee melko harvoin maistettua laatuviinejä Yhdysvalloista. Tämän Washington Staten alueen mehevä Cabernet Sauvignon on kasvanut alueen useammalla eri vulkaanisella viinitarhalla.

Keskitäyteläinen Cabernet Sauvignon- lajikkeesta tuotettu viini on todella monivivahteinen - on luumua, mustaherukkaa, kukkaisuutta ja yrttejä. Tammi on selkeästi esillä ja kokonaisuuden kruunaa kahvin ja suklaan herkullinen yhdistelmä. Viinissä on käytetty ainoastaan luonnollisia hiivoja ja se on ollut sakkojen kanssa tynnyrissä lähes vuoden.

Tämä runsaan hedelmäinen, sametinpehmeä punaviini on herkullinen jo sellaisenaan ja omaa todella pitkän jälkimaun. Voin suositella hyvin nautittavaksi seurusteluviininä syksyn tummenevissa illoissa mutta tässä on mainio viini varsinkin syksyn hieman hennompien riistaruokien kaveriksi.

Viinintekijä Charles Smith on värikäs ja varsin omaleimainen henkilö - luonnonlapsi joka toimi aikaisemmin rock-musiikin parissa managerina. Sieltä varmaan juontaa hänen rämäkkä otteensa myös viinimaailmassa. Parissakymmenessä vuodessa hän on kasvattanut viinitalonsa tuotantoa niin, että on tällä hetkellä jo neljänneksi suurin viinintuottaja Washingtonin osavaltiossa. Kyseinen osavaltio sijaitsee Yhdysvaltojen länsirannikolla aivan Kanadaan rajoittuen.

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Tälle tuotteelle ei ole hintavertailua

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

425617

Valmistaja/Valmistuttaja

Wines of Substance

Tavarantoimittaja

Handpicked Wines Finland

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus

Käyttö

Nauta
Grilliruoka
Porsas

Rypälelajike

Cabernet Sauvignon

Alkoholi

14.5%

Eniten klikattuja

Löytö
Zaccagnini Montepulciano d'Abruzzo 2021
Punaviinit
Pullo
750ml

Zaccagnini Montepulciano d'Abruzzo 2021

Italia
Abruzzo
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus
Lammas
Porsas
15,48

Lisää punaviinejä