Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
3000ml
13.5% alkoholi
Hanapakkaus
Viinipörssin tarkastama

Enzo Bartoli Langhe Rosso 2021 hanapakkaus

Italia
Enzo Bartoli Langhe Rosso 2021 hanapakkaus
Löytö
Arvostelut
Punaviinit
Luomu

2g

Sokeri
41,95
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Löytö
Viinipörssin arvio

Piemonten laadukas punaviini kolmen litran hanapakkauksessa.

Nebbiolosta ja Barberasta valmistettu laadukas keskitäyteläinen ja punamarjainen punaviini, joka sopii hyvin sieni- ja riistaruokien kylkeen. Ala- ja keskihyllyjen hanapakkauksiin verrattuna viinin korkea taso yllättää ja Enzo Bartoli Langhe Rosso kuuluukin ehdottomasti hanapakkausten kärkikastiin!

Pohjois-Italian Piemonte tunnetaan erityisesti maailmankuuluista Barolo- ja Barbaresco-viineistään. Enzo Bartolin Langhe Rosso-punaviini on sekoitus arvostettuja Piemonten klassikkolajikkeita Nebbioloa sekä Barberaa.

Tuoksun kypsät punaiset kirsikat ja yrttinen mausteisuus vievät ajatukset välittömästi Piemonten kukkuloille. Keskitäyteläinen maku pitää sisällään runsaan aromaattisen makumaailman, jonka punasävytteiseen marjaisuuteen Barbera tuo pyöreyttä sekä täyteläisyyttä ja Nebbiolo puolestaan ryhdikästä rakennetta sekä mausteisuutta. Miellyttävän raikas hapokkuus ryhdittää nätisti makua ja kypsä, mutta napakka tanniinisuus sekä mausteisuus värittävät tyylikkäästi melko pitkää jälkimakua.

Sopii ruokapöydässä erinomaisen hyvin sieni- ja riistaruokien kylkeen sekä runsaampien, yrteillä maustettujen pasta- ja pataruokien seuraan. Viini on pakattu kätevästi 3:n litran hanapakkaukseen, joten se soveltuu hyvin myös mökki- ja veneilyolosuhteisiin.

Vinkki
Viinipörssin arvio

Tämä ryhdikäs italialainen hanapakkaus on täynnä italialaista intohimoa ja vauhtia, jota on helppo nautiskella!

Rakkaat viinin ystävät, aina ei tarvitse korkkiruuvia hyvän viinin avaamiseen. Tämä ryhdikäs italialainen hanapakkaus on täynnä italialaista intohimoa ja vauhtia, edulliseen hintaan! Valmistautukaa herkulliseen matkaan suoraan Piemonten kukkuloilta, tämä Langhe Rosso on sekoitus Nebbiolo- ja Barbera-rypäleitä ja on melkein yhtä vauhdikas kuin se kuuluisampi italialainen Enzo.

Viinissä tuoksuu tummat marjat kuten kirsikka ja puolukka. Maku seuraa tuoksua ja keskitäyteläinen viini on hyvin marjaisa, sopivan napakalla tanniinilla ja hyvällä hapokkuudella, joka jättää veden kielelle. Jälkimaku on kohtuullisen pitkä ja miellyttävä. Hieno kokonaisuus, jota on helppo nautiskella!

Enzo Bartoli Langhe Rosso on juuri nyt parhaimmillaan, syksyn makujen kanssa. Jos sienipizzaa tai aromikas sienipasta on lautasella, Enzo Bartoli on sen loistava kumppani. Monipuolinen viini on myös erinomainen erilaisten kevyempien liharuokien kanssa. Kaada Enzoa lasiin, sulje silmäsi ja tuoksuta viiniä, niin kuljet mielessäsi vauhdikkaan matkan syksyisen viinitarhan läpi. Hanaa, Enzo, hanaa!

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Edullisin :-
Kallein:-

Huomaa, että vertailu on arvio ja perustuu edellisen kalenterivuoden valikoimaan.

Tuotteelle ei ole vielä määritetty hintaluokitusta.

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

423328

Valmistaja/Valmistuttaja

MGM

Tavarantoimittaja

Fine Brands

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus

Käyttö

Nauta
Grilliruoka
Juustot

Rypälelajike

Barbera, Nebbiolo

Alkoholi

13.5%

Sokeri

2g/l

Eniten klikattuja

Löytö
Joseph Perrier Organic Cuvée Royale Champagne Extra Brut
Kuohuviinit ja samppanjat
Pullo
750ml

Joseph Perrier Organic Cuvée Royale Champagne Extra Brut

Ranska
Champagne
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Makeus
Äyriäiset
Kala
Seurustelujuoma
Kasvikset
47,98

Lisää punaviinejä