Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
750ml
14.0% alkoholi
Pullo
Viinipörssin tarkastama

Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon 2022

Chile
Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon 2022
Hyvä Ostos
Arvostelut
Punaviinit
Luomu
16,99
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Nyt on paljon viiniä alle kahdellakympillä! Tämä chileläinen Cabernet Sauvignon on yhtä takuuvarma kuin se kasari-Volvo, joka vie aina luotettavasti perille. Vuodesta vuoteen Tarapacá Grand Reserva on hieno punaviini tässä hintaluokassa.

Täyteläinen viini on täynnä tummaa marjaa, se on runsas ja jopa tuhti. Tuoksusta löytyy mustaherukan ja karhunvatukan lisäksi vaniljaa, nahkaa ja vähän tupakkaa. Maku seuraa hienosti tuoksua, ja tiukat tanniinit sekä hyvä hapokkuus tuovat ryhtiä tähän isoon punaviiniin. Jälkimaku on pitkä ja mausteinen ja tuo mieleen tulivuoren rinteen. Muista ilmata viini ainakin tunnin ajan ennen tarjoilua.

Tämä on täydellinen pihviviini, kokeile vaikka pippuripihvin kanssa. Riista-aikana hirvihampurilaiset saavat tästä täydellisen makuparin! Jos ruoan jälkeen on vielä viiniä jäljellä, niin siemaile loput sen erityisen ystävän kanssa takkatulen edessä, yhteisen viltin alla ja pidot vain paranevat. Tämä Grand Reserva on pelkkää grande fiestaa!

Hyvä Ostos
Viinipörssin arvio

Samettisen pehmeä cabernet sauvignon! Vuodesta toiseen kansainvälisesti erittäin korkealle luokiteltu viini ja nyt erinomainen viini lahjapakkauksessa vaikkapa joulupöytään.

Viinirypäleiden kypsyessä yön ja päivän lämpötilaerot saattavat olla jopa kaksikymmentä astetta. Hedelmäisen viinin tuoksussa on kirsikkaa, luumua ja mustaherukkaa. Tarkemmin aromeja tutkiessa myös nahkaisuutta ja maanläheisyyttä. Täyteläinen maku puolestaan tuo esiin neilikan, mustapippurin ja vaniljan ominaisuudet. Tähän selvästi vaikuttaa myös seikka että viini on kypsynyt lähes vuoden ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Viinin olemuksesta voi havaita tulivuoriperäisen maaperän mineraalisuuden ja pitkä jälkimaku on hyvin tasapainoinen ja herkullinen.

Tässä on maukas kaveri tuhdimpien liharuokien ja riistan kanssa.

Viña Tarapacán historia alkaa jo vuodesta 1874, joten pian on 150-vuotisjuhlien aika. Tämä 2600 hehtaarin tila sijaitsee Maipon alueella - vajaan tunnin ajomatkan päässä maan pääkaupunki Santiagosta viistoon etelään. Erinomainen kohde vierailla heidän satavuotiaassa puistossa, jossa lukematon määrä eri kasvilajikkeita. Ja nauttia perillä vaikkapa maukas lounas.

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Edullisin :-
Kallein:-

Huomaa, että vertailu on arvio ja perustuu edellisen kalenterivuoden valikoimaan.

Tuotteelle ei ole vielä määritetty hintaluokitusta.

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

005806

Valmistaja/Valmistuttaja

Viña Tarapacá

Tavarantoimittaja

Wennerco

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus

Käyttö

Nauta
Lammas

Rypälelajike

Cabernet Sauvignon

Alkoholi

14.0%

Eniten klikattuja

Vinkki
Plan B Shiraz 2019
Punaviinit
Pullo
750ml

Plan B Shiraz 2019

Australia
Western Australia
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus
Grilliruoka
Lammas
Porsas
14,98

Lisää punaviinejä