Viiniporssi.fi
Viiniporssi.fi
Inspiraatiota
750ml
13.5% alkoholi
Pullo
Viinipörssin tarkastama

KWV Classic Collection Cabernet Sauvignon 2021

Etelä-Afrikka
KWV Classic Collection Cabernet Sauvignon 2021
Löytö
Arvostelut
Punaviinit
Luomu
11,98
Siirry verkkokauppaan tästä
Viinipörssillä ei ole omaa myyntiä, vaan kaikki ostokset tehdään alko.fi-sivustolla. Viinipörssillä ei myöskään ole mitään yhteyttä, tai kaupallista yhteistyötä alko:n kanssa.

Viinipörssin arvio

Löytö
Viinipörssin arvio

Tämä punaviini on erittäin helposti lähestyttävä ja taipuu monen viininystävän makuun. Erinomainen hinta-laatusuhde, tätä kannattaa kokeilla!

KWV Classic Collection Cabernet Sauvignonissa on tummanpuhuva, rubiininpunainen ja läpinäkymätön väri. Tuoksussa runsaasti tummia marjoja kuten karhunvatukkaa, hapankirsikkaa, mustaherukkaa mutta myös puolukkaa ja luumua. Marjojen lisäksi mehukkaasta tuoksusta erottaa selkeästi nahkaa, mausteisuutta ja vienoa savuisuutta. Maussa ihastuttaa ensimmäisenä selkeästi erottuvat, mutta todella pehmeät ja miellyttävät tanniinit. Marjaisuus erottuu selkeästi, mutta tanniinit ja hapokkuus pitävät viinin hienosti kasassa. Miellyttävä jälkimaku jää pitkäksi aikaa suuhun.

Klassinen makuparitus Cabernet Sauvignonille on hyvä pihvi, eikä se mene tämänkään punaviinin kohdalla vikaan. Toisaalta viinin voi yhdistää huoletta myös erilaisten pataruokien, riistan ja grilliruokien makupariksi. Viini maistuu hienosti myös ihan sellaisenaan illanvietossa yksin tai ystävien parissa.

Vinkki
Viinipörssin arvio

Karmiininpunainen KWV Classic Collection Cabernet Sauvignon on rento eteläafrikkalaispunkku, jonka tuoksusta Cabernet-fani löytää rypäleeseen usein liittämiämme tyyppiaromeja kuten lyijykynää, seetripuuta ja tiukkaa tummaa marjaa. Nämä aromit viini läväyttää tarjolle heti kättelyssä, jes jes. Niiden ohella lasista leijailee maustepippuria, hapankirsikkaa ja hyasinttia.

Mehevä, miellyttävän ilmava maku soljuu suussa, joskin maun keskivaiheille toivoisi lisää jäntevyyttä ja hedelmäisyyttä. Hapokkuus on kohdillaan ja tanniinit notkeat, pehmeähköt. Vaikka KWV:n Cabernet Sauvignon ei runtele suuta kuten junnut Cabernet-viinit toisinaan, safkaa tämä punkku silti vierelleen hamuaa.

Roseeksi jätetty häränpihvi ja cabbi on yhdistelmä, joka ei petä. Myös riistapyörykät, muhkeanmakuinen lammas-juurespata ja Orientin mausteilla hurmaava kasvistagine tykkäävät tästä viinistä.

Mukavasti keskitäyteläisen ja täyteläisen välimaastoon asettuva käyttöviini, jota suosittelen etenkin Cabernet-rypäleen tanniineja pelkääville. Oma suosikkivaihe viinissä on jälkimaku, joka tuo mieleen happaman mustaherukkahillon.

Vertaa hintaa

Samankaltaiset tuotteet

Tälle tuotteelle ei ole hintavertailua

Hintahistoria

Tälle tuotteelle ei ole hintahistoriaa

Tuotetiedot

Alkon tuotenumero

005436

Valmistaja/Valmistuttaja

KWV

Tavarantoimittaja

Arvid Nordquist Finland

Maku

Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus

Käyttö

Nauta
Grilliruoka
Porsas

Rypälelajike

Cabernet Sauvignon

Alkoholi

13.5%

Eniten klikattuja

Löytö
Enzo Bartoli Barbera d'Asti Superiore 2019
Punaviinit
Pullo
750ml

Enzo Bartoli Barbera d'Asti Superiore 2019

Italia
Piedmont
Hedelmähappo
Täyteläisyys
Tanniinisuus
Nauta
Pizza
Juustot
17,89

Lisää punaviinejä